Midsommar

Dagarna ilar bara iväg. Skolorna har slutat och sommarlovsungdomar som dräller runt här hemma. Skönt för dom att ha ledigt. Sista veckorna var lite hektisk. Dotterns slutade nian och sönerna sjuan och åttan. Skolbal med middag för dottern och examensdagen i kyrkan. Brunflo kyrka är så fin. Sönernas skolavslut var på torsdagen i Lungviks kyrka och den är inte ens i närheten så fin. Niorna i Brunflo åkte traditionsenligt ut på bräda i fönstret. Så nu är vi färdiga med Brunflo och dottern slipper åka buss varje dag.

Midsommarafton gjorde vi inget speciellt. Åt gott och bara tog det lugnt. Igår så rensade och städade jag ur förrådet. Skönt när det är gjort. Förrådet bredvid var ledigt så där satte jag på ett hänglås för dotterns del. Var till stora dottern idag och hjälpte henne att packa lite och vi körde hennes grejor från förrådet och hit. Till helgen flyttar hon hit på gården. Det ska bli så kul att ha henne så nära. Inte för att jag tänker ränna sönder tröskeln hennes :-))))).

Sonen i Norge har det lattjo lajban med sina kompisar. Mycket jobb och fester resten av tiden :-))).
Måste bara lägga in foto på honom när dom skulle iväg och kolla fotbollen.


Härlig dag

Ja, vad säger man? Mina barn måste vara dom snällaste som finns. Dom är goa och generösa och skämmer bort sin gamla mor :-))).
I julklapp så fick jag presentkort på Make Up Store. Nästan en timmes sminkande och tips och råd under tiden hon fixade till mig. Dessutom så fick jag handla produkter för summan, ca 500:-. Tjejen rengjorde min hud ordentligt och fixade ögonbrynen. Sminkning på det och jag kände mig så fin efteråt. Självklart så måste jag ju ha alla grejorna hon använde på mig. Så slutsumman blev som den blev ändå *S*.
Sen knallade jag iväg till Kapp Ahl och shoppade upp presentkortet ungarna gav mig nu när jag fyllde år. En fin kjol, läcker tunika och en härlig kofta. Sen var det sluthandlat för mig själv. Ilade iväg och köpte köttbullar så ungdomarna fick laga sin middag själv. Denna moder har rejält blivit social nu och skulle iväg på Törners för tisdagsfikat med New Friends.

Hej å hå sicken härlig dag.

Miljoners rosor till mina härligt generösa  ungar



image32

Värme

Nu när jag kollar vädret på datorn så är det 19 grader varmt. Det är inte klokt vad skönt. Klockan är över två på natten och varmt som bara den än. Balkonggolvet  har värmen kvar.

Det är skönt att ha tinat upp lite och känna glädjen ha återvänt om det mesta. Har haft en utekväll igen. Var på Capten Cook. Där var det blueskväll med liveband. En kul kväll med flera nya bekantskaper. Näääää, inte män utan kvinnor som jag har lärt känna. Det känns faktiskt mer roligt att få lite nya bekantskaper på den fronten.

Jag var iväg i tisdags första gången på New Friends. Ganska mycket folk och kul att ära känna nytt folk här i stan. Så sommaren kanske inte blir så tokig ändå.

Lördag som kommer så är det nostalgikväll på Gamla Teatern. Första gången som det är där. Det brukar alltid vara på G3.

RSS 2.0