Pitbull o Rottweiler "ryser"

Jag var nyss ner med soporna. 3 trappor ner och ut på gården och nästa hus till sopet. Få steg dit och upp igen.
Men rädd är jag när jag ska ut och hem. För några år sedan så blev jag biten av en schäfer. Jag kom och gick på trottoaren och rätt vad det var så hade jag en hund som bitit sig fast i armleden. Tur det var vinter och jag hade ganska tjock jacka.
Efter det är jag mer än hundrädd och det luktar hundarna sig till. Jag har nog inte mött en hundägare som riktigt fattar vad hundrädsla är. Deras ord är oftast; men DEN HÄR hunden är Såååååå snäll. Det hjälper ändå inte.

Det har flyttat in folk med hundar här i trappuppgången. Ena har en rottweiler och den hunden gör utfall mot folk. Men ägaren är ändå respektfull och väntar ut mig om vi möts i trappen. Oftast tar hon hissen också. Men den här pitbullen är hemsk.
Rejäla utfall och skäller som en tok på en. Häromveckan när jag var ute och skakade mattorna så kom han ut med hunden, som direkt tokskällde på mig och rejält hoppade mot mig, när dom gick förbi. Tur att han verkar stark den hundägaren och orkar stå emot när hunden drar iväg. Jag är livrädd att möta dom här i trappen. Vart 17 tar man vägen då????



Jycken härunder ser mig nog som lovlig föda *ler*


Kommentarer
Postat av: sanna panna

satans hundar,mja inte hundarnas fel utan mer ägarens fel att hunden beter sig så.

Säg att du ÄR hundrädd o att dom ska fan hålla i hunden (har ju själv 2 hundar)



Vare du som ville ha min frys??? s

kram

2008-12-15 @ 11:07:50
URL: http://raskan99.blogg.se/
Postat av: Sjabbig men chic

Jag är jätterädd för hundar trots att jag är uppvuxen med hundar och alltid har haft hund i vuxen ålder. Jag vet vilket engagemang och faktiskt intelligens det krävs från ägarna för att hunden ska må bra och var en glad, snäll och lycklig hund. Det finns för många stolpskott som håller i ett koppel och har de då dessutom raser som kräver att man vet vad man pysslar med då är det riktigt farligt. Så det så!



Kramar Lisa

2008-12-15 @ 17:20:25
URL: http://www.sjabbigmenchic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0