Pimpandet fortsätter. CSN retar upp mig

Det är tur man har lågt blodtryck. Idag var jag rejält arg när jag öppnade posten. Dottern går 1: året på gymnasiet och med min låga sjukpension så har vi rätt att söka extra tillägg på studiebidraget. Jag kopierade alla papper och skickade in i september. Efter en månad så kom papper om att det skulle kompletteras från försäkringskassan. Ringde och fick det papperet och skickade in igen. Efter ett tag så fick jag återigen brev om att nytt papper från försäkringskassan behövdes.
Jag skickade in det och det gick nån vecka så fick vi avslag för det var inte komplett ansökan. Ringde upp CSN och undrade vad som stod på. Jag skulle återigen skicka in papper från försäkringskassan. Veckorna gick och inget besked kom. Jag ringde och kollade och fick återigen veta att dom har lång handläggningstid. Jag frågade då om jag hade skickat in rätt papper eller om det behövdes något mera. Nejdå, allt var korrekt ifrån min sida. Ok...gick i taket idag när jag igen fick att det inte var rätt papper. Ringde upp och var rejält arg. Bollades mellan tre personer och det papperet jag skickat in gång på gång var årsbesked..PRECIS VAD SOM STOD I DERAS PAPPER ATT JAG SKULLE SKICKA IN...men jag fick veta att dom ska veta månad för månad. Dom klarar tydligen inte av att dela årsbeskedet med månader själva.
Jag sa att jag är ingen idiot och behandla mig inte som det. Jag har inte sjukpension för att jag är dum i skallen. Jag sa att nu fick dom själva ringa försäkringskassan och fixa dom papper som dom ska ha. Jag tog med mobilen och årsbesked
från försäkringskassan och gick ut i ärenden. När jag stod inne på traktören så ringde en av dom på CSN. Han hade ringt fk och där hade han fått besked om mina uppgifter...helt fel var det..så jag ilade hem och ringde försäkringskassan och nu ska dom återigen skicka mig papper och jag in med dom till CSN. FK får inte skicka själva dit..det är jag som ska det....det här kommer att ta till nästa år innan det blir klart...suckar djupt....jag sa till dom att jag söker inte det här för att jag har mycket pengar...ensamstående med 3 tonåringar och låg sjukpension...Nu lär vi få vänta en månad till innan besked. Peppar peppar...att allt går i lås då.



Nu till det som höjde min dag. Fyndade burkar, ljusstakar och skopor på tradera. Bla burk för diskmedel. Dom andra burkarna och skoporna + ljusstaken hämtade jag ut idag. Det blev så himla mysigt på diskbänken.



Jag har inte bara ett kök i lägenheten. Det verkar nog så när det bara läggs ut foton på det.
Här är det fem rum. Vardagsrummet är jag sällan i. Inte för att det är otrivsamt i det rummet.
Håller mest till här i mitt stora sovrum. Här finns datorn. Alla grejorna jag har med tradera.
+ tv. Ungarnas rum får vara ofotade :-))).




Kommentarer
Postat av: sanna panna

OTROLIGT vilket tålamod du har kvinna???

'S* jag skulle bli såååå förbannad så jäkla typist FK dom har inte ett rätt...allt tar sååån tid

ska bli kul o se NÄR allt de där blir klart..

kram..

2008-12-09 @ 21:39:00
URL: http://raskan99.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0